måndag 17 jun, 2024

Naturlig avskildhet och lyx när Veligandu på Maldiverna öppnar i november 2024

Foto: ONE OF YOU

Dela

Crown and Champa Resorts (CCR) utökar sin närvaro i lyxsegmentet med sin senaste renovering, Veligandu Maldives Resort Island i North Ari Atoll, bara 20 minuter med sjöflygplan eller 60 minuter med speedbåt från Malé International Airport.

Veligandu grundades 1984 som en av de banbrytande resorterna på Maldiverna och kommer efter renoveringen att välkomna gäster igen från november 2024 i sina 100 villor. Veligandu tillhör CCR:s hyllade lyxkollektion där alla öar är naturliga och naturens skönhet kombineras med avskild lyx.

– Veligandu Maldives Resort Island kommer att vara en förtrollande tillflyktsort för gästerna att fördjupa sig i öns naturliga skönhet, samtidigt som de njuter av gästfrihet i världsklass med traditionell maldivisk lyx, säger Ahmed Shaheen, Chief Commercial Leader.

Många av medarbetarna har varit på Veligandu i flera år, och även om anläggningen har varit stängd i över ett år för en omfattande uppgradering ser de redan mycket fram emot att välkomna gästerna igen till de 100 villorna. Av dessa är 47 stycken Ocean Pool Villas med en del av glasgolvet till det kristallklara vattnet nedanför.

AKTIVITETER

Bara 10 minuters båtresa från anläggningen ligger Big Blue Point, den plats där flest hammarhajar skådas på Maldiverna. I North Ari-atollen finns 18 dykplatser som passar dykare på alla nivåer. Snorkling och dykutflykter ger också gästerna möjlighet att möta det mångsidiga marina livet i North Ari Atoll, inklusive havssköldpaddor, mantarockor och örnrockor.

Hotellets marinbiolog finns till hands för att dela med sig av en djupare förståelse för undervattensvärlden och samtidigt bidra till bevarandet av korallreven och de marina ekosystemen. Veligandu har padelbana och cyklar samt är den andra resorten på Maldiverna som har en pickleball-bana. Anläggningens center för vattensporter och utflykter ger gästerna möjlighet att åka jetski, parasail, kajak och paddleboard, bland många andra aktiviteter.

För gäster som söker en mer avkopplande upplevelse har Veligandu också ett Himeyn Spa med ett omfattande spaprogram och en yogapaviljong.

Veligandu Maldives – en naturlig oas! Ett hem långt hemifrån, säger Fathuhulla Ibrahim, General Manager, från det ögonblick du anländer till denna orörda ö tills du lämnar den.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...
Värmeböljan i Grekland har lett till ytterligare dödsfall och försvinnanden. På söndagen hittades en amerikansk man...
En ny undersökning visar att hälften av svenska folket upplever trängsel vid populära svenska semesterdestinationer....
Flera svenska stränder och hamnar prisas av organisationen Blå flagg. I år kommer flaggan att...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy