måndag 20 maj, 2024

Nettbuss fördubblat antal avgångar mellan Örebro och Karlstad

Dela

Foto: Amanda Liljevall

För drygt ett år sedan investerade Nettbuss Travel närmare 20 miljoner kronor i fyra nya direktbussar för sträckan Karlstad–Västerås–Arlanda flygplats som går via Örebro.

Anledningen till satsningen var en ökad efterfrågan på resor till Arlanda flygplats. Tack vare satsningen fördubblades antalet avgångar från Örebro över en natt med fyra nya Nettbuss Bus4You-bussar – som är bolagets premiumalternativ. Nu investerar bussbolaget ytterligare 20 miljoner på fyra nya bussar och denna gång innebär det ett fördubblat antal turer till Karlstad.

– Från dag ett har vi haft en hög efterfrågan från örebroarna att kunna resa prisvärt och smidigt till och från Västerås, Arlanda flygplats och Karlstad, utan att behöva tumma på kvalitet och komfort. Framför allt ser vi att Arlandalinjen varit populär och den får nu tre nya avgångar per dag till Arlanda flygplats och antalet avgångar till Karlstad fördubblas, säger Elvir Rascic, försäljningschef på Nettbuss Travel.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy