söndag 19 maj, 2024

Nordic Choice Hotels samlade 3000 anställda

Dela

Foto:choice hotel

Med närmare 3000 anställda och gäster på plats, höll Nordic Choice Hotels sin egen interna konferens, populärt kallad VK.

Hela sex svenska hotell utsågs till de bästa inom åtta olika kategorier. Samlingen avslutades med en galafest och prisutdelning i Globen.

Varje januari arrangerar Nordic Choice Hotels sin egen vinterkonferens, kallad VK, för närmare 3000 anställda och samarbetspartners. Det hela avslutades med en stor galamiddag där artister som Sabina Ddumba, Hkeem och Temur, Dr. Alban, Snap och Per Gessle uppträdde.

Men för de anställda var det nog prisutdelningen som var höjdpunkten. Hotellkoncernen är van att vinna bransch-priser, men den interna konkurrensen är hård och det är en stor ära att vinna över sina systerhotell.

Hat trick i priser
Clarion Hotel Post från Göteborg tog hem priset som ”Social Media Hotel of the Year”, medan Quality Hotel Friends vann årets bästa hotell inom Quality Hotel för tredje året i rad.

– Det är en stor ära att bli nominerad till årets hotell, att sedan vinna priset som årets Quality Hotel i Norden bland tuff konkurrens är ett fantastiskt bevis på vår insats och härliga inställning. Jag är oerhört stolt och glad över mitt team. Deras prestation har varit och är på en mycket hög nivå.

– Under året har hotellet stängt delar av verksamhet, detta har varit krävande, men både anställda och gäster har under året trivts bättre än någonsin, säger hotelldirektör Björn Callin på Quality Hotel Friends.

Clarion Hotel Arlanda Airport utsågs till bästa hotell inom Clarion Hotel-kedjan och Clarion Collection Hotel Victoria i Jönköping vann samma pris inom sin kedja.

Nordic Hotels & Resorts är en samling för fristående hotell, och med hård konkurrens tog Avalon Hotel i Göteborg hem priset.

Ett annat fristående hotell som tog emot ett internt pris var At Six, som sedan öppning i maj 2017 vunnit en rad priser, bland annat The International Hotel and Property Award för europeiska hotell med fler än 200 rum. Tillsammans med Clarion Hotel Helsinki Airport korades At Six till ”New Hotel of the Year” inom Nordic Choice Hotels.

Dela

Relaterade inlägg

Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare...
Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...
Högbo Brukshotell & Spa utanför Gävle har genomgått en omfattande renovering och öppnar den 1 juni upp...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy