onsdag 22 maj, 2024

Norrlandshotellet Clarion Hotel Grand Östersund har utsetts till Nordens bästa Clarion Hotel

Dela

Foto:Clarion Hotel

I helgen höll Nordic Choice Hotel sin årliga vinterkonferens i Stockholm, även kallad VK. Ett tillfälle där över 3000 anställda träffas från Sverige, Norge, Danmark och Finland för att uppmärksamma hotell och anställda för sina fina insatser som utmärkt sig under det föregående året.

Tre år i rad har Clarion Hotel Grand Östersund blivit nominerade till Clarion Hotel Of The Year och denna gången vann de det välförtjänta priset.

– Vilket år 2022 har varit! Året började när vi fortsatt var mitt i en pandemi och sedan har vi sett världsläget förändras enormt under året. Vi har alla påverkats och försökt hjälpa på olika sätt. När det började ljusna för besöksnäringen under våren gjorde det det med besked och vi avslutade året 2022 på ett helt fantastiskt vis. Vi på Clarion Östersund är ett väl sammansvetsat team med stor erfarenhet och kompetens av att alltid göra det bästa möjliga. Vi har kul tillsammans, vi är modiga och vi gillar att göra saker lite annorlunda. Att vinna Clarion Hotel of The Year är ett bevis för att vårt hotell är något alldeles speciellt. Vi fortsätter i samma anda under 2023 och vem vet vad som kommer att hända hos oss under året. Håll utkik! Säger Nicki Eby, Hotelldirektör för Clarion Hotel Grand Östersund

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare...
Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...
Högbo Brukshotell & Spa utanför Gävle har genomgått en omfattande renovering och öppnar den 1 juni upp...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy