torsdag 30 maj, 2024

Norwegian utökar flygtrafiken till Spanien från Stockholm Skavsta Airport

Dela

Foto:Norwegians

Det norska flygbolaget Norwegian fortsätter flyga direkt från Stockholm Skavsta Airport till Alicante och Malaga i Spanien under sommaren 2024. Dessutom utökas trafiken till Alicante till tre gånger i veckan från sommarens två.

 Vi är oerhört glada att Norwegian stannar kvar hos oss och även utökar trafiken. Det känns väldigt roligt att kunna fortsätta erbjuda dessa populära destinationer för våra resenärer. Både Malaga och Alicante har haft en god beläggning och det finns en stark efterfrågan även fortsatt, säger Jesper Fredmark, vd Stockholm Skavsta Airport.

Det fortsatta samarbetet med Norwegian är ett viktigt steg i den långsiktiga planen att sätta flygplatsen på den nationella och internationella flygplatskartan.

– Vi är tacksamma över det fina mottagande vi har fått gällande efterfrågan på våra flyg till både Malaga och Alicante och glada över att kunna återvända till Stockholm Skavsta Airport nästa sommar med fler avgångar. Vi ser fram emot att fortsätta välkomna resenärer ombord till och från Skavsta, säger Magnus Maursund, kommersiell direktör på Norwegian.

Överväger fler destinationer

Norwegian överväger fler destinationer från Stockholm Skavsta Airport nästa sommar och att trafikera flygplatsen även under vinterhalvåret. 

Norwegians avgångar sommaren 2024

Stockholm Skavsta Airport (NYO) – Alicante (ALC): Två avgångar i veckan, på onsdagar och lördagar med start 3 april 2024. Tre avgångar i veckan från 6 maj till 26 oktober 2024, måndagar, onsdagar och lördagar. 

Stockholm Skavsta Airport (NYO) – Malaga (AGP): Två avgångar i veckan, på onsdagar och söndagar med start 31 mars 2024 till och med 23 oktober 2024. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...
Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy