måndag 22 apr, 2024

Ny app hjälper kryssningsturister att hitta i Köpenhamn

Dela

Ny app hjälper kryssningsturister att hitta i Köpenhamn

Copenhagen Malmö Port (CMP) introducerar Cruise City – den enda kostnadsfria interaktiva appen som vänder sig speciellt till kryssningsgäster som vill upptäcka Köpenhamn

Cruise City är skapad som svar på en växande efterfrågan på varierande, individuella och hållbara upplevelser för kryssningsgäster som vill upptäcka Köpenhamn. När man laddat ner appen, valt fartyg och intresseområden tar appen omedelbart fram en personlig guide och interaktiv karta med sevärdheter, upplevelser, restauranger och evenemang baserat på de intressen man valt och tid i land.

Cruise City strävar efter att förbättra kvaliteten på gästernas upplevelse i Köpenhamn, men appen gör mer än så: den lyfter också fram hållbara och miljövänliga val, vilket gör det lättare att välja gröna upplevelser. Guiden främjar användning av kollektivtrafik, och att cykla eller gå. På så sätt hjälper den till att undvika att det skapas trafikproblem runt sevärdheter. Appen uppdateras kontinuerligt och innehåller noggrant utvalda sevärdheter, upplevelser, evenemang och tips med fokus på kryssningsgästernas behov.  

Köpenhamn är en av de mest populära kryssningsdestinationerna i Östersjön och med Cruise City vill CMP stärka partnerskapen med kryssningsrederier, staden och det lokala näringslivet, samt bidra till att förbättra samspelet mellan gäster och Köpenhamnsbor.

”Cruise City är skapad för att se staden ur en kryssningspassagerares perspektiv: besökare som har ont om tid, kan ha svårt att hitta och behöver hjälp att göra de bästa valen under sin vistelse. Med Cruise City vill CMP möta kryssningsgästernas ökade krav på individuella upplevelser och främja bättre, grönare och mer hållbara interaktioner mellan staden och dess besökare”, säger Henrik Ahlqvist, CMP, Sales Director Cruise.

Baserat på betyg, recensioner och rekommendationer från användare kan appen förbättra skräddarsydda rekommendationer för framtida kryssningsgäster. CMP kommer kontinuerligt att lägga till nya och smarta funktioner i Cruise City-appen, beroende på de initiala upplevelserna och feedbacken från användarna. CMP planerar också att bygga ut Cruise City så att den omfattar fler kryssningshamnar i framtiden.

Dela

Relaterade inlägg

Seminar at Seas är namnet på det exklusiva utbildningsprogrammet som Royal Caribbean anordnar för sina...
Den 20 mars avgick premiärkryssningen med Östersjöns nya nöjeskryssare Birka Gotland och i påsk gjorde...
Var fjärde tillfrågad säger att de tänker på hållbarhet när de bokar en kryssning. Och...
När Finnlines expanderar sitt ruttnätverk med en linje till Świnoujście i Polen. Trafikstarten är den...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy