måndag 20 maj, 2024

Ny direktlinje med Laudamotion till Wien från Göteborg

Dela

Foto:acebook.com/laudamotion

Laudamotion lansera en direktlinje mellan Wien och Göteborg Landvetter Airport.

Det österrikiska flygbolaget ingår i Ryanair Group och är döpt efter grundaren och F1-föraren Niki Lauda. Laudamotion har tidigare lanserat sin första linje från Göteborg och den går till Stuttgart med start i april. Wien är flygbolagets andra destination från Göteborg och flyglinjen börjar trafikeras 27 oktober med två avgångar i veckan.

– Det är mycket glädjande att vi får ytterligare en direktlinje till Wien. Det är en av de mest eftertraktade destinationerna för resenärer i vår region. Vi ser en stor efterfrågan från både privatresenärer och regionens näringsliv som har flera gemensamma nämnare med Österrike. Både Wien och Göteborg är också populära weekend-destinationer så vi hoppas på många nya besökare i båda städerna, säger Anna Strömwall, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

– Vi har ett bra erbjudande till prismedvetna resenärer. Den nya direktlinjen mellan Wien och Göteborg är en av våra nya City Shuttle-linjer som jag är övertygad om kommer att öka antalet resenärer till båda destinationerna, säger Andreas Gruber, Managing Director på Laudamotion.

Laudamotion startar direktlinjen mellan Göteborg och Wienden 27 oktober 2019 med avgångar på torsdagar och söndagar. Flygplanstypen är en Airbus A320 med 180 säten.

Dela

Relaterade inlägg

Johan Lundgren kommer att sluta som vd för lågprisflygbolaget Easyjet till årsskiftet.  Beskedet kommer samtidigt...
Flygbolaget Finnair återupptar sina flygningar till Tartu i Estland från den 2 juni, efter ett...
Ett SAS-plan på väg till Skellefteå fick vända på Arlandas landningsbana efter tekniska problem – Tekniker...
Norwegian-piloter varslar för strejk, rapporterar VG. De har ännu inte kommit överens med ledningen om ett nytt...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy