fredag 21 jun, 2024

Nyligen släpptes festivaltåget och allmänna avgångar mot Göteborg för Way Out West-helgen, 11-13 augusti.

Dela

Nyligen släpptes festivaltåget och allmänna avgångar mot Göteborg för Way Out West-helgen, 11-13 augusti. Nu kan SJ och Way Out West meddela att de tillsammans lanserar samarbetet Green Ticket för att premiera de som väljer tåget.

Nu kan SJ och Way Out West meddela att de tillsammans lanserar samarbetet Green Ticket för att premiera de som väljer tåget.

Green Ticket blir en av årets nyheter på årets festival där både SJ och Way Out West vill inspirera och premiera besökare som gör aktiva val och väljer att vara en del av lösningen. De besökare som åker tåg med SJ ned till Göteborg och har en tredagarsbiljett till festivalen kommer kunna hämta ut ett extra band utanför festivalområdet som ger fördelar på plats.

Vi vill hitta nya sätt att prata om aktiva val, det här blir väldigt konkret. Vi vill hylla och lyfta de som gör bra saker och belöna och på så vis visa vägen, säger Magnus Olsson, ansvarig projektledare från arrangören Luger.

Det känns grymt att kunna visa uppskattning till våra resenärer tillika festivalens besökare på det här sättet. Vår tanke är att Green Ticket ska få fler att välja tåget och bli en del av lösningen, säger Pernilla Johansson, ansvarig projektledare på SJ.

De besökare som tar del av Green Ticket kommer kunna få en egen entré in till området samt rabatter hos utvalda mataktörer som Peas of Heaven, El Taco Truck och Stockeld.

På plats inne på festivalområdet välkomnar SJ alla festivalbesökare, det blir en ny oas för gemenskap. På den nya loungeytan kommer besökare kunna ta en kaffe, hämta upp vattenflaskor som är gjorde av 100% återvunnen plast och utmana varandra i ett hållbarhetsquiz fyllt med priser från festivalen och SJ.

Way Out West går av stapeln mellan den 11–13 augusti runtom i centrala Göteborg. Biljetter till sommarens Way Out West finns att köpa nu och flera biljettkategorier har redan sålt slut.

Enligt Pressmeddelande

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy