onsdag 19 jun, 2024

Nytt internationellt pris för Turisme de Barcelona

Dela

Barcelona Convention Bureau vinner M&IT-priset som bästa utländska kongressbyrå.
ntion Bureau vinner M&IT-priset som bästa utländska kongressbyrå.

Barcelona Convention Bureau vinner M&IT-priset som bästa utländska kongressbyrå.

  • Barcelona Convention Bureau tar hem ännu en internationell utmärkelse eftersom Barcelona är redo att vara värd för IBTM World i slutet av november.
  • Turisme de Barcelona, finalist i City Nation Place Awards för sitt Barcelona Workation-projekt.

Barcelona, 21 oktober 2021.- Turisme de Barcelona Convention Bureau (BCB), har vunnit en av de viktigaste utmärkelserna i den brittiska evenemangsindustrin, M&IT Bronze Award i kategorin Best Overseas Convention Bureau. Utmärkelserna arrangeras av Meetings & Incentive Travel, den ledande brittiska tidningen inom sektorn. BCB fick priset för sitt arbete med att främja stimulans- och kongressektorn för att anpassa sig till de nya kraven från en bransch som utvecklas, särskilt inom områdena hållbarhet, digital omvandling och teknik.

Priset kommer under en vecka då BCB-chefen Christoph Tessmar nominerades till en av de 100 mest inflytelserika personerna i evenemangsbranschen av Eventex, som organiserar världens främsta utmärkelser inom sektorn för att hylla yrkesverksamma, evenemang, varumärkesupplevelser, marknadsföringsinitiativ, teknik och MICE-tjänsteleverantörer. 

I år lanserade Barcelona Convention Bureau (BCB) sin första reklamkampanj med en video som främjar stadens och provinsens värderingar inom mötessektorn. Videon, med titeln Barcelona, platsen att träffas, visar stadens attraktioner. Med musik av Stay Homas visar den vad en inspektionsresa till Destination Barcelona innebär och presenterar stadens främsta attribut och värderingar (kreativitet, hållbarhet, teknik och innovation) Videon innehåller specifika sekvenser som belyser varför staden är en destination för kongresser och konventioner.

Enligt Internationella kongress- och kongressförbundets (ICCA) rankning är Barcelona en av de fem främsta internationella kongresstäderna. BCB har mer än hundra bud på bordet under de närmaste åren och som Christoph Tessmar påpekade ”även under pandemin har vi lanserat nya bud, inklusive stora kongresser som UITP Global Transport Summit 2023 och IADR 2025. Barcelona är väl positionerat och Tessmar betonade de stora framsteg som det har gjort inom digital teknik, med lanseringen av BCB:s eget LinkedIn-konto och de många möten som hölls i Barcelona för att stärka arvet från kongresserna i Barcelona. Med det senare i åtanke påminde Tessmar oss om att IBTM World, det ledande mötesevenemanget som hölls i Barcelona i december varje år, kommer att ge definitiva bevis på stadens återaktivering.

Dela

Relaterade inlägg

Möjligheten till fritid, nöjen och sociala aktiviteter är betydligt sämre för arbetare jämfört med tjänstemän....
Undvik sommarbedragarna – checklista för att minska risken för bluffakturor I takt med att sommarsäsongen inleds,...
Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...
Värmeböljan i Grekland har lett till ytterligare dödsfall och försvinnanden. På söndagen hittades en amerikansk man...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy