onsdag 29 maj, 2024

Qatar Airways koncernchef höll presskonferens i Göteborg

Dela

Foto:Qatar Airways.com

För att fira lanseringen av Qatar Airways nyetablerade flyglinje Doha – Göteborg hölls idag en presskonferens på Clarion Hotel Post i Göteborg med Qatar Airways koncernchef, H.E. Mr. Akbar Al Baker.

Den nya direktlinjen, som lanserades den 12 december 2018, innebär bland annat fler besökare till Göteborg samt stor fraktpotential för svenska exportföretag.

– Vi är oerhört glada att starta vår nya direktlinje till Göteborg, vår andra flyglinje till Sverige. Göteborg är både ett viktigt affärscentrum och ett växande turistmål, som blir allt populärare för utländska besökare. På den nya flyglinjen kommer vi erbjuda våra svenska passagerare högre bekvämlighet och smidigare transfer med ett brett utbud av destinationer i vårt globala nätverk. Vi hoppas att fler nu får chansen att uppleva Göteborgs unika charm och vi ser fram emot att välkomna alla ombord, säger H.E. Mr Al Baker, koncernchef på Qatar Airways.

Dela

Relaterade inlägg

Går allt enligt planerna kan Skellefteå skriva historia vad gäller elektrifierad luftfart. Här kan till...
Det blir ingen strejk på flygplatserna Gardermoen i Oslo och Flesland i Bergen. Fackförbundet Fellesforbundet och Næringslivets...
Flygplatserna Gardermoen i Oslo och Flesland i Bergen riskerar att lamslås av strejk från och...
Sex passagerare och sex medlemmar i besättningen har skadats på ett flygplan med Qatar Airways,...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy