måndag 20 maj, 2024

Restaurang för nudister tvingas stänga

Dela

Foto:onaturel.fr

En restaurang för nudister i Paris har tvingats slå igen efter lite drygt ett år.

Ett bakslag för alla oblyga gourmeter – men den nakna sanningen är att det kom för få gäster.
I november 2017 slog restaurangen O’Naturel upp dörrarna i ljusets stad. Ägarna Mike och Stephane Saade har erbjudit franska delikatesser som ostron, foie gras och sniglar, inget ovanligt i sig, men till skillnad från andra restauranger ombedes gästerna att lämna alla kläder (och mobiltelefoner) i garderoben.

Men konceptet har gått sämre än vad ägarna hoppats. Trots lånetofflor och ett tjockt vitt draperi som skyddar mot nyfikna blickar från förbipasserande, så har besökarna varit för få.

”Vi tackar alla som deltagit i detta äventyr. Vi kommer bara minnas de roliga stunderna och de fantastiska människor vi träffat.”, skriver bröderna på restaurangens Facebooksida.

En restaurang för nudister låter möjligen som en vågad idé men kanske inte just i Frankrike. Landet är världens populäraste resmål för nudister med över fyra miljoner lättklädda besökare per år.

I Paris öppnade dessutom i somras en ny nudistzon i stadens största park och besökare i staden kan gå nakna på både stand-up och museum.

Men det hjälpte inte bröderna Saade, den 16 februari slår O’Naturel igen portarna för sista gången.

Källa:TT

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy