måndag 20 maj, 2024

SAS lockar med rabatt för att slippa återbetalningsärenden

Dela

Foto:sas

Fortfarande väntar tusentals SAS-kunder på ersättning från corona-inställda flygresor, och bara en tredjedel har valt alternativet att få en resevoucher istället för kontanter. Men nu sockrar SAS villkoren en aning. 

De resenärer som väljer att ta en voucher och därmed kunna boka om den inställda resan till en ny resa erbjuds nu även en bonus på 350 kronor per person, säger John Eckhoff, presschef på SAS Norge till Di.

”Många väntar fortfarande på ersättning. Och även om återbetalningen går i samma takt som vi tidigare kommunicerat så tar det även fortsättningsvis tid.”

Bonuserbjudandet ska ses som ett försök att snabba på behandlingen av de återstående kundärendena.

Cirka var tredje kund har hittills valt voucher-alternativet och fram till början av juli hade SAS hanterat 700.000 kundärenden.

Erbjudandet om 350 kronor i rabatt gäller fram till den sista augusti. I brevet till sina kunder understryker SAS att erbjudandet är frivilligt, men att vouchern inte är återbetalningsbar.

Källa:di.se

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy