måndag 17 jun, 2024

SINGAPORE AIRLINES FÅR NY NORDISK DIREKTÖR

Dela

Foto:Singapore Airlines,

Singapore Airlines (SIA) har fått en ny General Manager i Norden. 43-årige Jagdish Bhojwani tar över rodret för den asiatiska flygjätten i Sverige, Danmark, Norge och Finland från Muhammad Raimi, som fortsätter sin karriär hos SIA i Paris. Jagdish har arbetat för SIA Group sedan 2001, senast som Area Manager för Singapore Airlines i Japan.

I 46 år har Singapore Airlines nordiska huvudkontor funnits i Köpenhamn. Regionen spelar en viktig roll i SIA:s globala linjenät, och i juli kommer flygbolaget att gå från fem flygningar i veckan till dagliga flygningar mellan Köpenhamns flygplats och Singapore.

SIA:s nya General Manager i Norden, Jagdish Bhojwani, tar över en växande marknad och ser fram emot att fortsätta den positiva utvecklingen och ytterligare stärka Singapore Airlines närvaro på den nordiska marknaden.

”Det finns gott om tillväxtpotential och outnyttjade möjligheter i Norden. Efterfrågan på resor till Sydostasien och Australien är fortsatt hög – både bland privat- och affärsresenärer. Vi har en god beläggning på vår skandinaviska linje och jag är glad över att vi i sommar åter kan erbjuda dagliga avgångar från Köpenhamns flygplats. Det är viktigt för oss att vi fortsätter att utveckla och förnya oss för att säkerställa att reseupplevelsen med SIA förblir exceptionell och av högsta kvalitet. Personligen ser jag fram emot att arbeta nära mina nya kollegor, resebranschpartners och andra intressenter för att ta Singapore Airlines nordiska flygningar till nya höjder”, säger Jagdish Bhojwani.

Resemarknaden var mindre stabil när Muhammad Raimi tillträdde tjänsten 2021. Då påverkades flygtrafiken fortfarande av efterdyningarna av pandemin, och det är därför särskilt glädjande för Raimi att kunna lämna efter sig en marknad som präglas av framsteg och en stark reslust.

”Jag kommer att se tillbaka på mina år i Norden som en speciell tid i min karriär. Inledningen präglades av strategiska utmaningar relaterade till pandemin och det gradvisa återöppnandet av världen. När reslusten kom tillbaka lanserade vi spännande nyheter som de nuvarande fem veckoflygningarna, det bästa årsresultatet i SIA:s historia och i sommar kommer vi återigen att ha dagliga flygningar från Köpenhamn. Samtidigt kan Jagdish se fram emot ett engagerat och kompetent team av medarbetare och fantastiska partners i alla de nordiska länderna”, säger Muhammad Raimi.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy