fredag 14 jun, 2024

SJs kvällståg mellan Mora och Stockholm åter i trafik under Vasaloppet

Dela

Källa:SJ

SJ meddelar att kvällståget mellan Mora och Stockholm, som tidigare ställts in på grund av fordonsbrist, nu åter kommer att vara i trafik under Vasaloppshelgerna. Detta har gjorts möjligt tack vare de underhållsinsatser och den kraftsamling som gjorts i SJs verkstäder och depåer.

Stockholmståget från Mora med avgångstid 18.24 är ett populärt sätt att ta sig hem för både Vasaloppsåkare och Öppet spår-deltagare. Därför har SJ kraftsamlat och satt in resurser för att kunna erbjuda dessa resenärer möjligheten att åka tåg hem efter genomfört Vasalopp.

– Vi är glada att kvällståget mellan Mora och Stockholm kommer att vara tillbaka i trafik i tid för Öppet spår och Vasaloppet. Våra kollegor har arbetat hårt för att kunna leverera denna populära avgång till våra kunder, trots de utmaningar som den hårda vintern har medfört, säger Martin Drakenberg, affärschef på SJ.

Tåget kommer att vara tillgängligt för bokning via SJ.se och i SJs app från och med den 6 februari. Resenärer som haft en bokad resa på någon av dessa avgångar sedan tidigare kommer att kontaktas av SJ.

Enligt Pressmeddelande

Dela

Relaterade inlägg

I takt med att den svenska högsommaren närmar sig ökar efterfrågan på hållbara resealternativ. Nu...
Årets Svenskt Kvalitetsindex (SKI) är presenterad och MTRX kniper i år förstaplatsen inom persontransport. Mätningen,...
Nu finns biljetter fram till 1 september tillgängliga att köpa hos SJ. Samtidigt rullas etapp två ut...
Det hårda vintervädret slet hårt på SJs tåg och påverkade dessvärre många resenärer. På grund av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy