torsdag 23 maj, 2024

Skistars anläggningar får ny flyglinje från Nederländerna

Dela

I vinter kommer det att öppnas en ny flyglinje mellan Nederländerna och Scandinavian Mountains Airport, som ligger i anslutning till Skistars anläggningar i Sälen och Trysil. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under den kommande vintersäsongen, från 17 december till 14 mars, kommer nederländska BBI-Travel att flyga mellan Groningen och Scandinavian Mountains Airport i Dalarna.

Scandinavian Mountains Airport invigdes i december förra året och ligger i anslutning till Skistar skidanläggningar i Sälen och norska Trysil.

”Vi har sedan flera år tillbaka sett en efterfrågan från holländare som älskar snö och vintersport att tillbringa mer tid på våra destinationer. Genom att kunna erbjuda en fantastisk natur, bra service och hälsofrämjande aktiviteter i kombination med kortare restider blir vi en ännu starkare internationell destination som på allvar konkurrerar med vilken skidort som helst i världen”, säger Stefan Sjöstrand, vd för Skistar, i ett pressmeddelande.

Flygplatsen trafikeras under förra säsongen av flyg till flera sydsvenska städer samt till London, Köpenhamn och Ålborg.

Källa:di.se

Dela

Relaterade inlägg

De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...
Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy