söndag 26 maj, 2024

Sofie Hellsing blir ny hotellchef på Quality Hotel The Mill

Dela

Foto:Quality Hotel The Mill

Efter ett år som receptionschef tar Sofie Hellsing ett kliv mot nya utmaningar och går in som hotellchef på Quality Hotel The Mill i Malmö.

Sofie Hellsing debuterade i hotellbranschen i början av 2019 då hon gick in som receptionschef inför nyöppningen av Quality Hotel The Mill. Med en bakgrund som cirkusartist, inom försäljning och på resebolaget Ving, var Sofie väl rustad för äventyret som öppning av ett nytt hotell innebär. Sofie är uppvuxen i Ludvika, Dalarna, där hon tidigt fick upp intresset för cirkus och akrobatik. 

Tack vare cirkusen har jag lärt mig så mycket. Exempelvis vikten av att lita på dina team, hur avgörande det är att vara förberedd innan du går upp på scenen och att ‘practice makes perfect’. Det har jag tagit med mig till hotellet”, säger Sofie Hellsing. 

Under året som receptionschef har Sofie coachat sitt team som uppnått fantastiska resultat i både gästnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

Jag har varit med på resan som Quality Hotel The Mill haft sedan dag ett och sett den fantastiska utveckling som vi gått igenom detta året. Det är med extra mycket hjärta som jag går in i min nya roll för jag tror verkligen på detta hotellet och ser fram emot att fortsätta coacha oss framöver”, säger Sofie.

Receptionsteamet har med Sofies ledning överträffat samtliga mål under sitt första år. Av alla Quality Hotel i Sverige, Norge och Danmark fick de högst resultat i gästernas bedömning av receptionens service. 

Sofie har gjort ett otroligt bra arbete med att bygga upp teamet i receptionen och jag är så glad över det hon åstadkommit där. Nu har vi haft öppet i ett år och behöver växla upp till nästa nivå, för mig är det självklart att Sofie ska stå i centrum för den biten”, säger Burim Sumiq, Hotelldirektör på Quality Hotel The Mill.

Som hotellchef vill Sofie inspirera till ett hållbart arbetssätt i organisationen, där såväl medarbetarnas hälsa som ett genomgående miljötänk är grundpelare. Quality Hotel har som mål att vara Nordens Bästa Arbetsplats och det driver naturligtvis den tävlingsinriktade Sofie.

Balans är ett av mina ledord i livet och kommer att bidra till att vi blir en ännu bättre arbetsplats genom att uppmuntra till balans på alla plan. Allt från balans mellan arbete och fritid, mellan skoj och allvar, till balans mellan träning och återhämtning. Att känslan för balans härstammar från åren av cirkusträning, det råder det ingen tvivel om”, avslutar Sofie.

Dela

Relaterade inlägg

Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...
Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy