torsdag 23 maj, 2024

Steam Hotel vinner guld i MUSE Hotel Awards

Foto: Steam-hotel

Dela

MUSE Hotel Awards är en internationell tävling instiftad 2015 av International Awards Associate. Priset är till för att hedra exceptionella hotell med hög grad av gästfrihet och iögonfallande design. I MUSE Hotel Awards ställs branschledande internationella aktörer inom hotell- och hotelldesign emot varandra. Priset går till den mest kreativa insatsen som bidrar till att inspirera fler att fortsätta tänja på gränser och tar hotellbranschen framåt.

Den unika destinationen Steam Hotel vinner guld i kategorin ”destination hotel” i hård konkurrens från svenska såväl som internationella hotellaktörer.

“Detta guld tilldelar jag till alla våra medarbetare som varje dag gör sitt yttersta för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Att tilldelas guld i kategorin ”Destination Hotel” gör oss inte bara otroligt glada utan är ett bevis på vår strävan efter att vara en självklar reseanledning. Det ger oss energi att fortsätta vår ständiga utveckling och fortsatta sträva emot att fylla gästernas vistelser med både nådda förväntingar och överraskningar som skapar känslan av att tid och rum försvinner.” berättar Sonny Petersson, VD Steam Hotel.

Det 100 år gamla ångkraftverket blev genom renovering och resturation till Steam Hotel år 2017. Beläget vid mälaren i Västerås endast 55 minuter ifrån Stockholm. Med sina 263 rum, 16 konferensrum och två restauranger har Steam haft en konstant hög beläggning på ca 96% året om. Steam var senast nominerad i den prestigefyllda tävlingen ”Stora Turismpriset” och omnämns i stora magasin både nationellt och internationellt.

“Nu ser vi fram emot att välkomna fler glada och förväntansfulla konferensgäster, möhippor, kärlekspar och ja, alla som har en anledning att besöka oss!” berättar Sonny Petersson, VD, Steam Hotel.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

ESS Group håller just nu på att bygga Hjortviken Country Club i Hindås, strax utanför...
Hotellen Ad Astra by Elite och Elite Eden Park Hotel har båda hedrats med den...
Med tidlös design och hållbarhet i fokus ska Gothia Towers attraktionskraft bli ännu starkare. Första...
Under de fyra första veckorna i mars minskade antalet sålda hotellrum i Sverige med 5...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy