söndag 26 maj, 2024

Stockholm lanserar miniprogram på WeChat

Dela

En miljard kineser är i färd med att upptäcka Stockholm. Med 150 miljoner utlandsresor om året är kineserna dem som reser mest i världen och 80 % av de dokumenterar sin vistelse i livsstils-appen WeChat. Nu finns destinationen Stockholm representerad här i form av ett spännande mini-program.

Stockholms mini-program är ett tillgängligt, inspirerande och praktiskt sätt att med hjälp av dagens teknik ta del av det bästa Stockholm har att erbjuda. WeChats destinationsprogram erbjuder resenärer information om allt från trendiga restauranger till lokala regnskurar under sin vistelse. 

Tekniskt innovativa lösningar är en naturlig del av Stockholm som är världsledande inom teknikindustrin och staden har ett nära samarbete med näringslivet för att fortsätta främja Stockholm som ett välkomnande och välfungerande turistmål för alla kinesiska besökare. 

Antalet kineser som besöker Stockholm har ökat de senaste åren och fortsätter att vara en växande grupp. Under förra året besökte 150 000 kinesiska gäster Stockholm.

”Kina är en extremt viktig marknad för oss och ger oss många spännande möjligheter framöver. WeChats mini-destinationsprogram om Stockholm är ett fantastiskt sätt att tillsammans med näringen fortsätta att uppmuntra och inspirera kineser att besöka Stockholm och dessutom få ut det mesta av upplevelsen på plats”, säger Lotta Andersson, Marknad och analys, Visit Stockholm. 

Miniprogrammet är en gemensam satsning av Visit Stockholm, Visit Sweden, Tencent, Scandic Hotels, Radisson Hotel Group, Nordic Choice Hotels, Elite Hotels of Sweden, Swedavia och Pandox.

Dela

Relaterade inlägg

Norge stänger gränsen för ryska turister och nu ska bara ryska medborgare med "särskilda anledningar"...
Många turister besökte Stockholm i samband med Taylor Swifts konserter. Det syntes inte minst på...
Crown and Champa Resorts (CCR) utökar sin närvaro i lyxsegmentet med sin senaste renovering, Veligandu...
Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy