fredag 21 jun, 2024

Strawberry lanserar hotellrum till halva priset om du delar med en främling

Foto: Strawerry april skämt

Dela

Strawberry vill göra det enklare för resenärer att göra val som är bra för både miljö och plånbok. Därför lanserar vi nu rumskategorin “sov-vän”. Från 1 juni kommer gäster och medlemmar att kunna boka rum till halva priset på samtliga hotell i Norden, om de är villiga att dela rum med en främling.

Genom det nordiska konceptet Sleeping Buddy kan gäster och medlemmar boka rum till halva priset. Rumskategorin kommer att vara bokningsbar på hemsidan och i appen. Vem man ska dela rum med får man veta först vid incheckning.

– Vi letar ständigt efter nya lösningar som tillgodoser våra gästers och medlemmars behov. När den här idén landade på bordet blev det snabbt klart att detta är något som Strawberry ska vara först med. Vi vill utmana det traditionella och arbeta fram nya och spännande vägar för branschen vi verkar inom. Konceptet Sleeping Buddy är helt i linje med våra värderingar och visioner, och rebellen i oss kunde inte låta bli att ta detta till marknaden, säger Marianne Orderud, VP Brand, Marketing och Digital Sales i Strawberry.

En begränsning i konceptet är att enbart medlemmar med samma medlemsnivå kan dela rum. Man har även satt in regeln att gästerna som delar rum ska vara av samma kön. Målet med konceptet är att gäster och medlemmar ska kunna resa mer miljövänligt, mer budgetvänligt och kanske få en ny vän eller två. Efter hotellvistelsen kommer gästerna som har delat rum att kunna ge varandra omdömen i Strawberrys app, likt i appar som Uber. Man kommer även kunna lägga till varandra som vänner och följa varandras resor framöver.

Skulle man hitta en ny Sleeping Buddy kommer Strawberry också se till att de kan bjuda in varandra till middag, konserter eller andra aktiviteter, om de bor på samma hotell eller befinner sig i samma stad vid ett senare tillfälle.

– Vi ser fram emot att gå live med den nya rumskategorin, och tror stenhårt på att detta är något som våra gäster och medlemmar kommer använda sig av. Att våga tänka nytt och annorlunda skapar ofta starka reaktioner, men vi hoppas och tror att det här är ett nytt sätt att resa som fler kommer att överväga i framtiden. Inte bara för att spara pengar, utan för att det är ett ypperligt tillfälle att göra resandet lite mer hållbart och lite mindre ensamt, säger Marianne Orderud, VP Brand, Marketing och Digital Sales i Strawberry.

Den nya rumskategorin blir tillgänglig 1 juni, men redan nu kan gäster och medlemmar boka in en sov-vän via företagets hemsida och app. Konceptet lanseras i sociala medier i dag.

Enlig Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Hotell- och restaurangkomplexet Dragon Gate vid E4:ans avfart till Älvkarleby är till salu igen. Evighetsprojektet,...
ESS Group håller just nu på att bygga Hjortviken Country Club i Hindås, strax utanför...
Hotellen Ad Astra by Elite och Elite Eden Park Hotel har båda hedrats med den...
Med tidlös design och hållbarhet i fokus ska Gothia Towers attraktionskraft bli ännu starkare. Första...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy