måndag 20 maj, 2024

Sveriges nyaste Country Club – Hjortviken

Dela

ESS Group håller just nu på att bygga Hjortviken Country Club i Hindås, strax utanför Göteborg. I januari 2025 öppnas dörrarna upp och bjuder in till 150 rum, en pool club på över 1 700 kvadratmeter, två restauranger och sex barer. Med 10 mötesrum, en hemlig nattklubbslokal ”The Hot Spot”, specialdesignat gym och padelbanor, kommer varken privatgästen eller konferensgästerna känna minsta lilla tristess.

”Bygget har pågått sedan början av 2023 i Hindås endast 20 minuter ifrån Göteborg. Allt har gått precis enligt plan och det välkomnande bemötandet av hindåsborna har och är fortsatt helt fantastiskt bra”, berättar Kent Johansson, VD för Hjortviken Country Club.

Unikt för Hjortviken är att du här i stället för att stirra dig blind på en brusande skärm på rummet, blir uppmanad att titta upp. Socialisera dig samtidigt som du avnjuter musik, träning, sporter, matupplevelser och hänger i vår Pool Club. Med naturen utanför dörren och en vy som är sällsynt vacker, flödar samtalen automatiskt. Närheten till naturen gör att löpspår, längdskidåkning, promenader och golf, endast är några sekunder bort. Här får du lov att ha fullt fokus på det du vill och möjligheterna kring vad det kan tänkas vara, är oändliga.

Hjortviken Country Club håller nu på att rekrytera närmare 200 människor. Med både en närhet till centrala Göteborg och Borås förväntas Hjortviken få sig en blandning av människor från olika platser.

”Jag ser otroligt mycket framemot att huset ska fyllas med kollegor framåt, och även om jag må verka partisk så vill jag påstå att Hjortviken kommer vara likväl en fantastisk arbetsplats som en destination att besöka för såväl företag som paret, kompisgänget och familjen”, säger Kent Johansson, VD Hjortviken Country Club.

Hjortviken Country Club är ESS 14:e destination och totalt investeras 400 Mkr i fastighet och upplevelser.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Hotellen Ad Astra by Elite och Elite Eden Park Hotel har båda hedrats med den...
Med tidlös design och hållbarhet i fokus ska Gothia Towers attraktionskraft bli ännu starkare. Första...
MUSE Hotel Awards är en internationell tävling instiftad 2015 av International Awards Associate. Priset är till för...
Under de fyra första veckorna i mars minskade antalet sålda hotellrum i Sverige med 5...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy