söndag 26 maj, 2024

Tina Käll utsedd till Årets Säljare av europeiska besöksnäringen

Foto:HSMAI

Dela

Foto:HSMAI

Reseindustrins branschorgan för sälj och marknad HSMAI utsåg igår kväll vinnaren av det prestigefulla priset Årets Europeiska säljare vid en ceremoni i London. Vinnaren blev den stockholmsbaserade säljaren för Strawberry Tina Käll.

Juryn motiverade beslutet med Tina Källs enastående prestationer, där hon konsekvent överträffat uppsatta säljmål och kreativitet genom bland annat storytelling för att bygga relationer med kunder. Juryn menade också att Källs metoder och engagemang är inspirerande för säljteamet för att gemensamt lyckas med sitt säljarbete.
– Vi är överväldigade av att se Tina bli erkänd som Årets Säljare av HSMAI Europe. Hennes konstanta överträffande av säljmål och användning av kreativa metoder, särskilt storytelling, har verkligen satt henne i en klass för sig. Det är en ära för oss att ha henne i teamet, och vi är stolta över att se hennes fantastiska arbete uppmärksammas på europanivå, säger Strawberrys nordiska säljdirektör Anant Vithlani.

Tina Käll var själv på plats i London där hon från juryns ordförande fick ta emot priset. 
– Jag är oerhört glad över detta och otroligt tacksam över mitt fantastiska team. Priset är en bekräftelse på det hårda arbete vi gemensamt gör och den energi priset ger är en rejäl vitamininjektion för att spänna musklerna ytterligare och därmed fortsätta skapa fina resultat och inte minst relationer med våra kunder, säger Tina Käll. 

Källa:Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Norge stänger gränsen för ryska turister och nu ska bara ryska medborgare med "särskilda anledningar"...
Många turister besökte Stockholm i samband med Taylor Swifts konserter. Det syntes inte minst på...
Crown and Champa Resorts (CCR) utökar sin närvaro i lyxsegmentet med sin senaste renovering, Veligandu...
Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy