onsdag 24 jul, 2024

TUI lanserar podcasten ”Allt som en resa kan vara”

Dela

Foto:TUI

I den nya podcasten ”Allt som en resa kan vara” får lyssnarna under sex avsnitt höra kända svenskar dela med sig av sina bästa tips och upplevelser från Rhodos, Zanzibar, Lissabon, Thailand, Sicilien och Mexiko. Satsningen är en del av TUIsstrategiska arbete med att bredda varumärket och inspirera lyssnaren till olika typer av semesterupplevelser. Podcasten går att lyssna på alla plattformar där poddar finns.

TUIs nya podd riktar sig till alla de som går i resetankar, söker inspiration eller vill fördjupa sig i olika resmål och kulturer – eller bara vill drömma sig bort. Under ledning av programledaren Tove Norström, får lyssnarna följa med på en resa till såväl bekanta som exotiska resmål över hela världen. Varje avsnitt gästas av svenska profiler och experter som berättar om sitt absoluta favoritresmål – och varför de har blivit just det. Syftet är att inspirera resenärer till att upptäcka något av resmålen, eller hämta inspiration inför en kommande semester.

– Med “Allt som en resa kan vara” vill vi skapa innehåll inte bara för våra kunder utan för vem som helst som drömmer om att resa bort och söker inspiration. Vi tyckte inte riktigt att det fanns en podcast som fungerar som en reseguide så vi beslutade oss för att göra en. Varje avsnitt tar dig till ett nytt resmål och innehåller massa tips och kul anekdoter från resmålet, säger Adam Györki, nordisk kommunikationschef på TUI.

Lanseringen av podcasten är en del av en större satsning där reseaktören vill visa upp sin breda produktportfölj, för att gå från att vara ett charterbolag till att bli en leverantör av alla typer av semesterupplevelser, med allt från sol-, skid- och cityresor till bokning av hotell, utflykter och biljetter till muséer och andra evenemang. De sex avsnitten speglar därmed bredden i TUIs produktutbud, inklusive klassiska sol-och-bad-destinationerna Rhodos och Thailand, exotiska Mexiko och Zanzibar och trendiga Lissabon och Sicilien.

TUIs nya podcast har premiär den 12 februari och går att lyssna på överallt där poddar finns samt på tui.se. Podcasten kommer även finnas tillgänglig i underhållningssystemet på ett antal av TUIs flyg från och med våren 2024. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

All trafik till och från flygplatsen i Catania på östra Sicilien har stoppats på grund...
UN Tourism och TUI Care Foundation stärker sitt pågående partnerskap genom att underteckna ett avtal med fokus...
En ny Sifoundersökning från TUI genomförd av Kantar Media avslöjar vad svenskarna värdesätter när de planerar en...
Även om få anser att influencers semesterbilder representerar verkligheten så känner sig ändå vissa mindre...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy