torsdag 23 maj, 2024

TUI släpper biljetter till TUI Palma Marathon Mallorca

Foto: TUI

Dela

Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år med TUI som huvudsponsor och exklusiv distributionspartner. I år förväntar sig arrangörerna fler än 10 000 deltagare från 50 olika länder.

TUI Palma Marathon Mallorca är det första internationella sportevenemanget som hålls under TUIs varumärke i år. Det nya avtalet mellan TUI och Palma Marathon Mallorca omfattar upplagorna för 2024, 2025 och 2026 och är ett bevis på TUI:s engagemang i Balearerna. Bara under 2024 förväntas över två miljoner av reseaktörens kunder från hela världen besöka de baleariska öarna.

– Resor och sport är en vinnande kombination, och vi är övertygade om att efterfrågan kommer att vara hög för våra exklusiva sportresor till TUI Palma Marathon Mallorca. Sedan nyheten offentliggjordes har vi fått förfrågningar från kunder från alla marknader. Även många kollegor och partners kommer också att delta, säger Magnus Hüttenberend, som leder TUI:s globala sponsorskap.

TUI Palma Marathon Mallorcas 42 km långa bana går längs med kustvägarna runt Palma de Mallorca samt inne i stadens centrum, där deltagarna passerar viktiga arkitektoniska landmärken, inklusive katedralen La Llotja och Es Baluard. För den som känner att ett maraton är för långt går det även att välja att delta i halvmaraton eller en 9 km lång bana.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Reslusten är hög bland svenskarna och 55 procent uppger att de kommer resa utomlands på...
Denna rapport undersöker de kritiska aspekterna av infrastrukturen i Sverige som påverkar rese- och besöksnäringen....
Den har av president Emmanuel Macron beskrivits som ”250 gram magi och perfektion”. Nu blir...
Sex nya rymdturister har varit ute på en kort resa med några minuters tyngdlöshet. De...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy