onsdag 24 apr, 2024

TUI toppar bland framtidens arbetsgivare

Dela

TUI toppar bland framtidens arbetsgivare
Foto:TUI

Karriärföretagen har via sitt studentnätverk under Februari – April 2022 genomfört en omröstning gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2022? TUI toppar listan bland studerande ekonomer framför företag som IKEA och Spotify.

Karriärföretagen har nu sammanställt vilka arbetsgivare bland årets Karriärföretag inom respektive kategori som fått flest röster och som studenterna anser vara mest attraktiva att få arbeta och göra karriär på. Topp 10 listorna för varje kategori presenteras på karriarforetagen.se idag den 25e Maj.

Vi är mycket stolta över denna utmärkelse. Det är ett bevis på att det arbete vi lägger ner på att skapa en positiv företagskultur, med arbetsplatser anpassade för framtidens sätt att arbeta där man som anställd har möjlighet att växa i sin roll och får möjlighet att jobba i en internationell kontext med en fantastisk produkt. Säger Marc Göranson-Svare, HR-chef på TUI

Deltagare i omröstningen i år var totalt 2.867 studenter från 27 universitet som just nu studerar en akademisk utbildning fördelat på följande kategorier: CivilIngenjörs-studenter, Högskoleingenjörs-studenter, Ekonomistudenter, IT-studenter, Samhällsvetare-studenter, Fastighetsmäklare-studenter och Jurist-studenter.

Dela

Relaterade inlägg

I april slog dörrarna upp för Göteborgs nya upplevelsecenter, World of Volvo. Teknisk innovation, ikoniska...
Nu står det klart att Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg blir Årets museum 2024. Priset delas...
Till sommaren lanserar FlixBus två nya linjer till Arlanda flygplats med dagliga avgångar mellan Stockholm...
Kroatien satsar allt mer på cykelturism med fler leder. Från 2024 täcks hela ön Mljet...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy