tisdag 16 apr, 2024

Tyska Turistbyrån väljer Joyvoy Studio

Dela

Janis Pavuls, vd och Kajsa Beausang, chefredaktör och creative director på Joyvoy Studio.
Janis Pavuls, vd och Kajsa Beausang, chefredaktör och creative director på Joyvoy Studio.

Tyska Turistbyrån väljer svenska content-, pr- och kommunikationsbyrån Joyvoy Studio för vårens stora kampanj ”Upptäck Norra Tyskland”. Kampanjen ska locka ressugna svenskar att upptäcka nya delar av Tyskland nu när pandemin har lättat.

Joyvoy Studio har på uppdrag av Tyska Turistbyrån skapat redaktionellt innehåll och en skräddarsydd mikrosajt, med fler än hundra tematiska tips och inspirerande reseguider till sex nordtyska städer och regioner. Syftet är att locka svenska resenärer att ta det enkla steget söderut för att upptäcka nya sidor av Tyskland – från kustlandskap och vandringsleder till pittoreska byar och pulserande städer.

– Joyvoy Studio övertygar genom kreativa och skräddarsydda lösningar, sätter kunden i fokus och är flexibel och snabbfotad när det gäller ändringar efter kundens önskemål. Företagets bakgrund inom resejournalistiken och resebranschen tryggar en extra bra förståelse för själva uppdraget och dess bästa möjliga förverkligande. Det är därför vi på Tyska Turistbyrån har valt att samarbeta med Joyvoy Studio, säger Iris Müller, marknadschef på Tyska Turistbyrån i Sverige.

Kampanjen pågår till och med juni och bygger på skräddarsytt redaktionellt innehåll, en mikrosajt med reseguider samt native- och social media-annonsering. 

– Norra Tyskland är oerhört vackert och mångfacetterat, men fortfarande en oupptäckt destination för många svenskar. Det är väldigt lätt att nå hit från södra Sverige med både tåg, båt eller egen bil och du har allt du önska dig här på nära håll, säger Kajsa Beausang, chefredaktör på resesajten joyvoy.se och creative director på Joyvoy Studio, som ansvarat för det redaktionella utformandet av mikrosajten.

Kampanjen marknadsförs med programmatisk annonsering i riksmedia i södra Sverige inklusive Mälardalen.

– Vi är jätteglada för att Tyska Turistbyrån valde Joyvoy Studio för den här stora kampanjen. Vi brinner för besöksnäringen och vi vill bidra till en snabb återhämtning för turismen. Vår specialisering mot resebranschen bär verkligen frukt nu efter pandemin, säger Janis Pavuls, vd på Joyvoy Studio.

Dela

Relaterade inlägg

Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...
Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy