måndag 20 maj, 2024

Ungerska turistbyrån utser Aviareps som representant i Norden

Dela

Vi kan med glädje meddela att den ungerska turistbyrån (HTA) har valt Aviareps Nordic som sin turismhandelsrepresentant i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vi är mycket glada över att arbeta med Aviareps för att introducera vårt fantastiska land på den svenska marknaden och dela vår passion för Ungern!

På senare år har Ungerns skatter varit delvis dolda för svenska besökare. Dock har den rådande situationen belyst värdet av säkra, lätttillgängliga destinationer som också erbjuder enastående möjligheter till rekreation och kultur. Kom och hänförs av Ungerns över tusenåriga historia och kultur. Tag ett djupt andetag i naturen, bada i våra varma källor och ladda dina batterier. Smaka på det unika och delikata ungerska köket.

Foto:Dr. Zoltán Guller – CEO för ungerska turistbyrån (HTA)

Dr. Zoltán Guller – CEO för ungerska turistbyrån (HTA)

”Det är ett stort nöje att kunna samarbeta närmare med den skandinaviska resebranchen och mediepartners i samarbete med Aviareps. Turismen upplever extraordinära tider när säkerheten ofta spelar en nyckelroll i våra val av destinationer dit vi reser. Ungern har övervunnit sina svårigheter, tack vare snabba åtgärder av myndigheterna och en snabb anpassning till ett socialt distanserat beteende. I Ungern väntarbekväma boenden, mysiga restauranger med lokala rätter,spektakulära besöksmål och pittoreska småstäder på turister med öppna armar.Servicenivån är hög och miljön säker. När läget återigen normaliseras, ser vi fram emot att välkomna svenska gäster till Ungern! ”

Foto:Dalma Horváth

Dalma HorváthRegional chef för affärsutveckling på ungerska turistbyrån för de nordiska länderna och Israel.

Dalma avslutade sin examen i Tourism Management vid University of Greenwich i London. Hon har varit hos den ungerska turistbyrån i nästan fyra år nu och har tidigare arbetat som projektledare för högprioriterade frågor. Hon var också en del av expertgruppen som byggde upp den nya strategin för Ungerns internationella turismrepresentationsmetoder. För närvarande är hon regional chef för affärsutveckling för de nordiska länderna och Israel vid direktoratet för internationella förbindelser för den ungerska turistbyrån.

”Mitt huvuduppdrag är att skapa en plattform mellan de ungerska och nordiska aktörerna på B2B-nivå för att locka fler besökare från de skandinaviska länderna till Ungern. Jag är mycket glad över att representera Ungern och de ungerska turistleverantörerna på internationell nivå. Jag vill gärna dela min passion och kunskap om Ungern som ett turistmål genom att berätta om den senaste utvecklingen och våra nya attraktioner. Jag kommer att organisera aktiviteter som säljbesök, webbseminarier, online-workshops och roadshows för att marknadsföra Ungern i Norden. Vårt mål är att utöka kontaktnätet gentemot B2B-partners för att skapa gemensamma samarbeten. Min ambition är attknyta an produktchefer och beslutsfattare hos researrangörer för att öka våra marknadsföringsaktiviteter. Jag kommer att hålla marknaden uppdaterad om nya produkter, oupptäckta destinationer och ny turismutveckling i Ungern. Tveka inte att kontakta mig om ni behöver information: dalma.horvath@mtu.gov.hu.

Tapani Kauhanen – General Manager / Aviareps Nordic

”Vi är glada och stolta av att ha blivit utnnämnda till ungerska turistbyråns representant i Norden. Vår lokala närvaro i alla nordiska länder gör det möjligt att nå ut till marknaden på lokala språk. Vi ser stor potential på marknaden för att flera nordiska resenärer skall hitta Ungern”.

Om ungerska turistbyrån, HTA

Den ungerska turistbyrån HTA är den statliga organisationen som ansvarar för utveckling och offentlig förvaltning av turism i Ungern. HTA har till uppgift att fastställa och utveckla strategin för turism, att övervaka nyttjandet av EU- och inhemskt budgeterade medel, avsedda för turismutveckling och hantera Ungern som turismvarumärke.

HTAs anställda vill dela med sig ”sitt Ungern” till besökare. Av denna anledning kan vår grundläggande motivation bäst beskrivas som att ”vi vill dela vår passion för Ungern”

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy