lördag 25 maj, 2024

Wood Hotel Bodø i Nordnorge har slagit upp portarna

Foto: Nordic Hotels & Resorts

Dela

Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare möttes på ett helt nybyggt outdoor resort uppe på Rønvikfjellet i Bodø.

Knappt två år efter byggstarten kunde ett fullbokat Wood Hotel Bodø slå upp dörrarna till den magnifika byggnaden i Bodø, Norge. På onsdagen var det många Bodøbor som tagit sig upp på Rønvikfjellet för att upptäcka den nya hotellsnackisen i stan, komplett med 177 storslagna hotellrum och lägenheter, restaurangen ATTME, takpool samt nya Café Turisthytta.

– Vi kunde inte ha drömt om en bättre öppningsdag. Det är fantastiskt att se ett så stort intresse och en så stor entusiasm hos våra första gäster, men framför allt alla som minns den gamla Turisthyttan och som är glada över att det åter finns liv på toppen av Rønvikfjellet, säger Kenneth Stensland, General Manager på Wood Hotel Bodø.

Foto: Nordic Hotels & Resorts

Rakt in på topplistan

Namnet troget är stora delar av Wood Hotel Bodø byggt i trä, något som rönte stort intresse på öppningsdagen. Samtidigt var det många som såg fram emot att ta del av den omtalade utsikten från takterrassen på åttonde våningen, där gäster även hittar gym, bastu, wellnessavdelning och en varm utomhuspool.

– Bodø har fått en ny attraktion. Tänk dig att ligga och plaska i poolen med utsikt över Lofoten åt ena hållet och Helgeland åt andra hållet. Wood Hotel Bodø seglar rakt in på topplistan över spektakulära och unika upplevelser i Strawberry. Här har vi fått ett fantastiskt hotell med ett magiskt läge, och jag är övertygad om att det här kommer att bli en succé, säger Strawberrys ägare Petter A. Stordalen, som själv ska vara med på invigningsfesten senare i juni.

Enligt pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...
Högbo Brukshotell & Spa utanför Gävle har genomgått en omfattande renovering och öppnar den 1 juni upp...
Det klart att Jacy'z kammar hem vinsten som Sveriges ledande affärshotell i den internationella tävlingen...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy