torsdag 18 apr, 2024

Ystad Saltsjöbad vinner pris som Sveriges bästa Resort

Dela

De står det klart att Ystad Saltsjöbad vunnit pris som Sveriges bästa resort i den internationella tävlingen World Travel Awards.

World Travel Awards instiftades 1993 för att belöna och uppmärksamma besöks- och hotellnäringen genom att årligen dela ut priser i ett flertal kategorier. Den stora prisceremonin hålls på Ritz-Carlton i Berlin. Vinnarna utses av en internationell jury av kvalificerade rese- och hotellproffs tillsammans med röstning från gäster och människor som är intresserade av hotellupplevelser.

”När vi startade vår resa här på Ystad Saltsjöbad 2007 så drömde vi om att kunna kalla oss för en riktigt bra resort. Att nu 17 år senare få ett internationellt erkännande som Sveriges bästa är tack vare våra medarbetare och vårt otroliga team på plats. Vi väljer att se priset som ett kvitto på att vår verksamhet besitter högkvalitativ service, innovativa konferenstjänster, nya upplevelser och kreativa evenemangslösningar.” berättar Carina Dillman, VD för Ystad Saltsjöbad.

Ystad Saltsjöbad var den första destinationen som ESS Group skapade 2007. Idag har destinationen med sina 139 rum och 12 möteslokaler , för att inte glömma bort vår Villa Strandvägen med 7 rum, vilket är en ytterligare del av destinationen. De har haft en gemensam konstant hög beläggning år efter år. Bench Mark Alliance som ger ut topplistan över högst belagda hotell i Sverige, där uppmärksammades det 2023 att Ystad Saltsjöbad landade på 98,2%.

”Att juryn består av två olika parter, varav en är våra gäster känns riktigt bra i magen. Kombinationen av ett internationell pris av den här kalibern tillsammans med att så många företag såväl som privatgäster vill hänga här med oss är stor glädje, nu ska vi fira med hela teamet!”, berättar Carina Dillman och ler.

World Travel Awards galan hölls den 6:e mars på Ritz-Carlton i Berlin och Ystad Saltsjöbad tilldelades priset som ”Sweden’s leading resort hotel.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

MUSE Hotel Awards är en internationell tävling instiftad 2015 av International Awards Associate. Priset är till för...
Under de fyra första veckorna i mars minskade antalet sålda hotellrum i Sverige med 5...
Strawberry vill göra det enklare för resenärer att göra val som är bra för både...
Canopy by Hilton på Seyschellerna är det senaste nytillskottet hotellkedjans varumärke för resenärer med höga...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy