söndag 19 maj, 2024

Detur lanserar charter från Göteborg Landvetter till Tunisien

Foto:Swedavia

Dela

Foto:Swedavia

Lagom till midsommar börjar Detur att erbjuda charterresor direkt från Göteborg Landvetter Airport till vackra Tunisien. Detur, med danska ägaren Aventura Rejser (Aventura Travel Group) i spetsen, kommer att erbjuda charter varje vecka med start den 25 juni i samarbete med flygbolaget Airseven. 

Svenskarnas reslust är fortsatt stark och efterfrågan är stor på både charterresor och reguljärflyg. Detur har tagit fasta på detta och erbjuder nu charterresor från Göteborg Landvetter Airport till Tunisien. Lagom till midsommar lyfter det första planet till det nordafrikanska landet vid medelhavet, välkänt för sin rika historia och sin omväxlande natur. Tunisien erbjuder så väl sol och bad som intressanta sevärdheter för den som vill utforska kulturen. Detur samarbetar med det danska flygbolaget Airseven som kommer att trafikera sträckan. 

– Det är verkligen otroligt kul att Detur satsar på charter från Göteborg Landvetter Airport och det till ett så spännande resmål som Tunisien med sin rika historia och intressanta kultur, säger Anna Strömwall, flygplatschef på Göteborg Landvetter Airport. Det är första gången sedan 2019 som det kommer att gå charter till Tunisien och att Detur nu erbjuder resor från midsommar och långt in på hösten till sol och värme är ett välkommet tillägg till det övriga utbudet från flygplatsen, säger hon.

– Vi märker att det finns ett otroligt sug efter charterresor till främst varma resmål. Svenskarna längtar ut i världen, både till nya och välkända destinationer. Att nu kunna erbjuda Tunisien från Göteborg Landvetter är något vi är väldigt stolta över, säger Mattias Hallén, sverigechef på Detur. Tunisien är ett helt fantastiskt land, med en rik historia, ett otroligt varierande landskap och några av medelhavets absolut bästa stränder. Detta i kombination med den underbara och välkomnande lokalbefolkningen, gjorde valet enkelt när vi övervägde vilken destination vi skulle satsa på, säger han. 

Charter till Tunisien arrangeras mellan 25 juni och 29 oktober 2024 i samarbete med Airseven.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Därför utökar researrangören nu sitt vinterprogram med ytterligare en destination i Afrika: Gambia! - Sedan pandemin har...
Maldiverna är en ledande global aktör inom hållbarhet på den internationella scenen som världens lägst...
Rånäs Slott har precis mottagit den prestigefyllda Travellers' Choice-utmärkelsen från Tripadvisor! - Det känns verkligen fantastiskt att...
Soliga dagar och stigande temperaturer får svenskarna att kasta av sig kläderna, men borde du...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy