måndag 22 apr, 2024

Hilton öppnar ett nytt boutiquehotell i Indiska oceanen

Foto: One Of You

Dela

Canopy by Hilton på Seyschellerna är det senaste nytillskottet hotellkedjans varumärke för resenärer med höga krav på sitt boende under semester.

Canopy by Hilton Seychelles ligger i södra Mahé som sömlöst blandar lokal stil med modern charm för att ge en idyllisk tillflyktsort för både familjer och äventyrssökande. En kort bilresa från Jardin du Roi (kryddträdgården) och stranden Anse à la Mouche, känd för sina grunda och lugna hav, har resorten med sina 120 rum inspirerats från omgivningen för att erbjuda en autentisk gästupplevelse. De stilfullt designade rummen mixar med fingertoppskänsla den lokala kulturen och det lugna spaet med mat och dryck i världsklass.

Foto: One Of You

Tre restauranger erbjuder gästerna en variationsrik upplevelse. Avocet serverar överdådig frukost samt franska och kreolska à la carte-fusioner till lunch och middag. Sega Bar är en perfekt plats att koppla av och njuta av ett dopp med utsikt över Indiska oceanens kristallklara vatten. Palem som öppnar senare i år, är en asiatiskt inspirerad restaurang som kommer att erbjuda gästerna en havsinspirerad matupplevelse, full av smaker från Indonesien, Thailand och Kina och med lokalt tillverkade cocktails.

  • Vi är glada över att fortsätta växa vår portfölj i Indiska oceanen. Med öppnandet av Canopy by Hilton Seychelles kan vi erbjuda fler otroliga destinationer för våra gäster, säger Guy Hutchinson, President för Mellanöstern och Afrika hos Hilton. Anläggningen är en del av de fem Hilton-märkta fastigheterna på Seychellerna, inklusive den nyligen öppnade Waldorf Astoria Seychelles Platte Island, och lovar gästerna en minnesvärd vistelse som integrerar den berömda Hilton-gästfriheten med Mahés lokala charm.

Hotellet omges av naturliga mangroveskogar och även spaanläggningen kretsar kring naturens element. Gästerna kan träna på anläggningens moderna fitnesscenter, ta ett dopp i någon av de tre poolerna, njuta av vattensportaktiviteter på stranden eller koppla av i transferloungen efter utcheckning.

För yngre gäster erbjuder Bounty Seekers Kids and Teens Club en övervakad äventyrslekplats som väcker nyfikenhet hos barn och tonåringar. Klubben erbjuder hantverk som skapar kreativitet, spännande spel och utforskande utomhusaktiviteter inklusive lägereldar och jamsessioner.

Som en del av resortens engagemang med lokalsamhället hjälper fastighetsteamet till att stödja den naturliga miljön – genom att föryngra mangroveskogarna och Mahé-kusten – samt främja energieffektivitet och hållbarhet i resortens verksamhet.

Enligt Pressmeddelande.

  • Vi är stolta över att få öppna världens första Canopy by Hilton-resort på Seychellerna nu när vi fortsätter att utöka varumärkets närvaro på fritids- och resortdestinationer, säger Jenna Hackett, varumärkesledare, Canopy by Hilton. Canopy by Hilton Seychelles är en del av en global portfölj med 40 fastigheter och erbjuder gästerna en bit av paradiset.

Dela

Relaterade inlägg

MUSE Hotel Awards är en internationell tävling instiftad 2015 av International Awards Associate. Priset är till för...
Under de fyra första veckorna i mars minskade antalet sålda hotellrum i Sverige med 5...
Strawberry vill göra det enklare för resenärer att göra val som är bra för både...
Winn Hotel Group förvärvar driftsbolaget för Lundsbrunn Resort & Spa från nuvarande ägaren Christer Kjellner. Winn...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy