måndag 20 maj, 2024

Lågprisflygbolaget PLAY etablerar ny flyglinje mellan Arlanda och New York

Dela

Foto: PLAY

Det nystartade isländska lågprisflygbolaget PLAY börjar flyga från Stockholm Arlanda (ARN) från och med 31 mars. New York, tre ytterligare städer i Nordamerika samt Reykjavik är nya destinationer som erbjuds från Arlanda. En tur och retur till New York kostar från 4800 SEK.

– Vi har sett en stor efterfrågan på prisvärda flygresor mellan Arlanda och Nordamerika, framför allt till New York. I en tid när många personers privatekonomi är pressad av stigande priser vill vi vara ett prisvärt, flexibelt och tryggt alternativ, säger Birgir Jonsson, vd på PLAY Airlines.

Det isländska lågprisflygbolaget PLAY startade upp sin verksamhet mitt under coronapandemin och började flyga sommaren 2021. Sedan dess har flygbolaget etablerat nya rutter över stora delar av Europa och Nordamerika. PLAYs primära målgrupp är unga som reser för att hälsa på familj och vänner eller som åker på nöjesresor.

– Efter pandemin är vi mer sugna än någonsin på att få se världen på nytt. Vi på PLAY vill göra resande tillgängligt för så många som möjligt och hoppas att fler unga kan få till en semesterresa eller ett besök hos familjen, säger Birgir Jonsson.

Från den 31 mars trafikerar PLAY Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Stewart International Airport (SWF), via mellanlandning på Keflavik International Airport (KEF), fyra gånger i veckan. Även destinationerna Boston, Baltimore, Toronto och Reykjavik är tillgängliga för resenärer från Arlanda.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy