söndag 19 maj, 2024

Lufthansa vidtar omedelbara corona-åtgärder

Dela

Foto:wikipedia.org

Flygbolaget Lufthansa vidtar en rad åtgärder för att mota effekterna av coronaviruset. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande. 

Bolaget drar ned på budgeten för de administrativa avdelningarna och kommer erbjuda personal obetald semester med omedelbar verkan och utökar alternativ för deltidsarbete. 

Dessutom sätter bolaget stopp för alla nyanställningar och utbildningskurser. Deltagande i nyanställningskurser kommer inte bli anställda efter avslutad utbildning.

Bolaget skriver att det ännu inte är möjligt att se de ekonomiska effekterna av coronaviruset, men kommer kommentera ärendet vid en pressträff den 19 mars inför årsresultatet. 

Lufthansa Group har innan ställt in alla avgångar till Fastlandskina fram till den 28 mars. Bolaget kommer göra ytterligare justeringar för rutter mellan Hongkong och Frankfurt, München och Zürich.

Källa:di.se

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy