fredag 21 jun, 2024

Maria Lundh blir ny hotellchef på Hotel Saltsjöbaden

Dela

I samband med det har Maria Lundh rekryterats som ny hotellchef. 

Nyligen tillträdde Erik Pändel som vd med ambitionen och uppgiften att ta hotellet in i framtiden. Som en del av det arbetet är nu även Grand Hotel Saltsjöbadens nya hotellchef Maria Lundh på plats. Maria blir en del av ledningen och kommer med sin spetskompetens och erfarenhet vara en viktig nyckelperson på hotellet framåt. Tidigare har Maria arbetat på bland annat Elite Hotels, Connect Hotels, Best Western och Rica Hotels.

– Vi går en spännande framtid till mötes då vi inom närmsta åren ska utveckla och förädla Grand Hotel Saltsjöbaden. Med Maria Lundh som hotellchef får vi en oerhört kompetent medarbetare som besitter en bred erfarenhet från utveckling av hotellkoncept, på både små och stora hotell, säger Erik Pändel, vd Grand Hotel Saltsjöbaden.

Det var i slutet av 1800-talet som den inflytelserike bankdirektören K A Wallenberg lät bygga Grand Hotel Saltsjöbaden med drömmen om att skapa Sveriges motsvarighet till Franska rivieran. År 1893 invigdes hotellet och har sedan dess välkomnat gäster från alla världens hörn för avkoppling, möten, elegans och lyx. 

– Jag har jobbat inom hotellbranschen under hela mitt yrkesliv och brinner för service och gästnöjdhet. Att få förtroendet och möjligheten att arbeta på en anrik och ikonisk plats som Grand Hotel Saltsjöbaden känns fantastiskt inspirerande. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla denna genuina destination tillsammans med mitt fantastiska team, säger Maria Lundh, nytillträdd hotellchef på Grand Hotel Saltsjöbaden.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy