torsdag 23 maj, 2024

SJ vinnare i Swedish Design Awards

Dela

Foto:sj

Med motivering om en användarvänlig miljö och nyckelfunktioner som möter användarnas behov kammade SJ hem förstapriset i kategorin Digitala produkter och tjänster i samband med Swedish Design Awards.

– Det är verkligen jätteroligt att vårt intensiva arbete med att hela tiden sätta kundnyttan i fokus får den här uppmärksamheten. Att vinna Swedish Design Awards är en stor ära för oss, säger Jenny Gejke, ansvarig för SJs digitala kanaler.

Juryns motivering av årets förstaplats i kategorin ”Digitala produkter och tjänster” var enligt följande: ”Med en självklar, ren och användarvänlig miljö i grunden, ett antal nyckelfunktioner som löser och underlättar brukarnas behov på individuell nivå samt ett lättsamt och mänskligt språkbruk, har kundernas perception av SJ förflyttas från förseningar och inställda tåg till användarvänlighet och självklarhet med hjälp av design”.

– Tillsammans med våra samarbetspartners Pond och Bontouch har vi på SJ skapat en helgjuten digital upplevelse med användarbarhet i fokus. Målet har varit att göra det enklare och härligare för resenärerna både före, under och efter resan, säger Jenny Gejke.

Dela

Relaterade inlägg

Under december och januari ställdes 11.000 tåg in i Sverige varav 1.900 med SJ som...
På onsdag släpper SJ tågbiljetter för perioden 9 april till 3 juni. En tredjedel av...
SJ reducerar sin trafik på flera linjer fram till mars.  Anledningen uppges vara ”extrema snömängder...
Svenska fraktbolaget Green Cargo stoppar alla tåg ut på kontinenten, till följd av en tysk...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy