fredag 12 apr, 2024

Skånes Djurpark prisas som Årets Upplevelse i Skåne

Foto:visit skåne

Dela

Skånes Djurpark tog hem utmärkelsen ”Årets Upplevelse” i Skåne och prisades idag vid en ceremoni på Amiralen i Malmö. Visit Skåne vill med det nya besöks- och evenemangspriset Hylla Skåne lyfta arrangemang och upplevelser i Sveriges sydligaste landskap, och det är allmänheten som både har nominerat och röstat fram Skånes Djurpark till vinnare.

– Vi är superglada att ta emot detta pris och stolta över att så många har röstat på oss. Vi strävar hela tiden efter att utveckla och erbjuda äventyrliga upplevelser av Skånes djur och natur för hela familjen. Att vi tar hem priset är ett kvitto på att det vi gör är uppskattat, säger Skånes Djurparks VD Glenn André Viste Bøe. 

”Årets Upplevelse” ges till en besöksnäringsaktör som på ett innovativt sätt utvecklat en besöksupplevelse som skapar avtryck och bidrar till att få platsen att blomstra samt lockar internationella och nationella besökare till Skåne. 

Motiveringen till nomineringen av Skånes Djurpark lyder så här:

Skånes Djurpark är ett av Skånes mest uppskattade besöksmål, där man ständigt utvecklar sitt koncept på ett innovativt sätt med hållbarhet i fokus. Man kombinerar modern teknik med kunskap om djuren i en avkopplande miljö som behövs alltmer i dagens samhälle. Hit lockas både internationella och nationella besökare som njuter av vår nordiska fauna och oslagbar natur.”

De andra nominerade i kategorin var Nyrups Naturhotell, Disgusting Food Museum och Botildenborg.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...
Efter fem år i Intoit Travel Group och med en fantastisk tillväxt där man mer...
VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux Plantours utser AVIAREPS, världens ledande...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy