måndag 17 jun, 2024

Skaraborgsherrgård blir del av Countryside Hotels

Dela

Foto: Knistad Herrgård

Skaraborgsherrgården Knistad Herrgård blir nu en del av Countryside Hotels. Det innebär att den prisbelönta herrgården med bland annat Steffo Törnquist som delägare, får möjlighet att nå ut till ännu fler runt om i Sverige och även utländska besökare. 

”En osäker omvärld har gjort efterfrågan på andrum och avkoppling större än någonsin och därför är vi enormt glada att kunna erbjuda människor från när och fjärran möjligheten att uppleva något unikt på Knistad Herrgård, med sitt fantastiska läge i Skaraborg,” säger Anna Övergaard, Marknadschef på Countryside Hotels. 

Prisade eldsjälar

Bakom herrgården finns eldsjälen Dan Persson tillsammans med delägaren Steffo Törnquist. Tillsammans har de utvecklat herrgården utifrån en vision om ”countryside pleasure”. Knistad Herrgård fick nyligen pris som ”Årets landsbyggsutvecklare” för förmågan att skapa en hållbar och blomstrande destination och både tänka nytt och kreativt samtidigt som traditioner och lokal kultur bevaras.

”Vi ser fram emot att bli en del av Countryside Hotels. Vi jobbar utifrån devisen ”countryside pleasure” som symboliseras av vårt vackra läge på schlätta och odlingslandskapet här i Skaraborg och som får ett extra lyft av hela Sveriges njutningsapostel Steffo. Det är en bra match mellan Countryside Hotels och oss och vi tror vi kan bidra med fin färg till organisationens färgsprakande palett”, säger Dan Persson, vd och delägare i Knistad Herrgård.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy