torsdag 23 maj, 2024

Transavia France lanserar en ny direktlinje till Marseille från Stockholm Arlanda Airport

Dela

Foto: Transavia France

Transavia France expanderar på Stockholm Arlanda Airport genom att lansera en ny direktlinje till Marseille. Den nya linjen etablerar det franska lågprisbolaget ytterligare på Stockholm Arlanda och möter den ökade efterfrågan på resor till den Franska Rivieran. Den nya linjen kommer att trafikeras två gånger i veckan, med start den 6 juni.

Inför sommarprogrammet 2024 utökar Transavia France på Stockholm Arlanda Airport genom att trafikera en ny direktlinje till Frankrikes näst största stad, Marseille. Känd för sina fantastiska stränder, rika historia och pulserande kultur, är Marseille en av de mest dynamiska städerna i Frankrike. Marseilles läge på den Franska Rivieran gör inte bara staden till ett populärt resmål för människor som vill uppleva det varma klimatet och sandstränderna, utan staden är också ett viktigt centrum för handel i regionen och den främsta kommersiella hamnen i Frankrike.

– Det finns ett stort förtroende för den svenska flygresemarknaden och Transavia France’s satsning på ytterligare en direktlinje från Stockholm Arlanda Airport är ett tydligt tecken på detta. Frankrike är alltid ett efterfrågat resmål och Transavia spelar en betydande roll i att knyta Sverige närmare de viktiga marknaderna i de södra delarna, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia. Vårt huvudmål är att öka tillgängligheten och att underlätta för människor att mötas, oavsett om det är för affärer, fritid eller för att besöka familj och vänner, säger hon.

– Genom att ytterligare utöka vårt utbud under 2024 är vi fast beslutna att kunna erbjuda allt fler förmånliga resor till våra kunder. De kommer att ha många, kostnadseffektiva alternativ att välja på när det gäller att umgås med familj och vänner samt åka på semester till soliga och ibland föga kända destinationer, säger Nicolas Henin, biträdande generaldirektör för försäljning och marknadsföring på Transavia Frankrike.

Med start den sjätte juni kommer Transavia France att trafikera linjen Stockholm Arlanda Airport – Marseille två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...
Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy