måndag 17 jun, 2024

Victor Apelgren blir ny Brand Manager till WorldHotels Crafted.

Dela

Foto:WorldHotels Crafted

Med ett kreativt driv, stora ambitioner och fokus på att lyfta WorldHotels Crafted har nu Victor Apelgren tillträtt den nya rollen som Brand Manager. Victor har många års erfarenhet från besöksnäringen och ser fram emot att få skapa unika och minnesvärda upplevelser för hotellen.

Jag ser fram emot att använda den mångsidiga bakgrund jag byggt upp för att fortsätta stärka varumärket WorldHotels Crafted och driva våra ambitioner framåt. Det är en imponerande samling hotell vi har och jag är övertygad om att vårt team tillsammans med dem kommer att kunna leverera upplevelser som överträffar förväntningarna hos våra gäster”, säger Victor Apelgren, Brand Manager WorldHotels Crafted Skandinavien.

Syftet med den nya rollen är att stärka WorldHotels Crafted i Skandinavien, främst genom att skapa inspirerande innehåll för att kunna erbjuda gästerna ännu fler minnesvärda upplevelser samt öka antalet hotell i kollektionen.

På BWH Hotels ser man Victors roll som ett perfekt tillskott för att ta varumärket framåt.

Victor är klockren som Brand Manager för våra Crafted-hotell. Hotellen har ett enormt engagemang och driv och genom satsningen med den nya rollen har vi möjlighet att dels lyfta våra befintliga hotell, dels väcka intresse kring Crafted hos andra hotell. Precis som hotellen, är Victor full av energi och kreativitet, och vi är övertygade att vi har en fartfylld tid med massor av spännande aktiviteter framför oss”, säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy