måndag 20 maj, 2024

SAS ser ökad efterfrågan – återöppnar flera rutter i höst

Dela

Foto:SAS

I takt med att efterfrågan på såväl affärs- som fritidsresor ökar fortsätter SAS att återuppta rutter, framgår av ett pressmeddelande. SAS kommer att erbjuda drygt 160 direktlinjer till 90 destinationer under hösten 2021, skriver bolaget.SAS ökar antalet flygningar mellan de skandinaviska huvudstäderna och andra destinationer i nätverket och kommer nu att flyga på alla inrikesdestinationer i Norge och Sverige när rutten Arlanda-Sundsvall återupptas i september.

Antalet flygningar kommer också öka till flera destinationer som anses viktiga för affärsresande inom Europa.

”Det ökande intresset för city- och weekendresor till europeiska städer gör att SAS återupptar rutterna till Amsterdam, Dublin, Florens, Krakow och Prag. SAS erbjduer även fler avgångar till varmare Medelhavsdestinationer i Sydeuropa och på Kanarieöarna i syfte att tillgodose en allt större efterfrågan på semesterresor”, skriver flygbolaget. 

SAS kommer även att flyga fler direktlinjer från de skandinaviska huvudstäderna till ett antal destinationer i USA från och med september och fortsätta att flyga till Asien med direktflyg från Köpenhamn till Tokyo och Shanghai.

Källa: Nyhetsbyrån Direkt

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy